5 Nisan 2015 Pazar

Güneşin Kızları Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D 'nin yaz aylarındaki en büyük bomba dizilerinden olmaya aday dizisi olan Güneşin Kızları seyirci ile bir an önce buluşması iiçin sabırzılanıyor diyebiliriz.Adına şimdiden sosyal medyada sayfalar açılan ve fan sayfaları oluşturulan dizi için çok iyi yorumlar yapılmaya başladı..Belkide dizinin en çok konusulmasını sağlayan nedenlerden birisi de başrolde usta oyuncu Emre Kınay 'ın olmasıdır.Aynı zaman da dizinin geçen seneden bir benzerine yakının daha yayımlanması ve seyircide iyi bir etki bırakmasıda ayrı bir nedendir..Ayrıca diğer merak edilen ise dizinin ne zaman başlıyacağıdır.
Güneşin Kızları Ne Zaman Başlıyor?
Edinilen bilgiler dahilinde şuan için dizinin oyuncu kadrosu oluşturulmaya devam ediliyor ses getirecek oyuncular seçmek için yoğun mesailer harcandığı ve çok yakın zamanda oyuncu seçmeleri tamamlandıktan sonra dizi ekranlara merhaba diyecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Güneşin Kızları Dizisi,Güneşin Kızları izle- Sitemiz tamamen diziyle alakalı tanıtım yazıları yayınlamaktadır.Telif haklarını ihlal eden bir yazı hakkında Herhangi şikayet ve bildirim için lütfen mail atınız. Kısa bir sürede incelenip geri dönüş yapılarak ihlal edilen içerik kaldırılacaktır..İletişim : metekolikstyle@gmail.com Posts · Comments