7 Mayıs 2015 Perşembe

Güneşin Kızları Teoman Kumbaracıbaşı

Kanal D nin yeni fenomen dizilerinden birisi olmaya aday olan dizisi Güneşin Kızları için artık geri sayım başlamış durumdadır.Seyircileri için en iyi oyuncu kadrosunu kurmak için yoğun çaba harcayan yönetmen ve senaristler bu bağlamda dizinin başrolune bilindiği gibi Emre Kınay ' ı getirmişlerdi..Daha sonra dizinin diğer önemli karakterleri için ise yoğun mesai harcayan dizi yönetimi başka bir ünlü oyuncuyu daha diziye dahil ettiler.Bu oyuncu gectiğimiz günlerde hayatındaki maddi sıkıntılar yüzünden haberlere de konu olan ve bi halk pazarında kendi ürettiği ürünleri satan Teoman Kumbaracıbaşı'ndan başkası değildi.Aslında oyuncunun geçmişi bir çok ünlü dizi ve filmle dolu olup bir çok kesim tarafından tanınıyordur..Daha yakından tanımak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.
Güneşin Kızları Teoman Kumbaracıbaşı Kimdir ?
Aslına bakılırsa ilginç bir hayat hikayesi olan oyuncu daha küçükken bu konuyu doğruluyor..Arjantinli bir anne ile türk bi babanın çocuğu olarak 18 Ekim 1971 senesinde arjantin de dünyaya gelmiştir.6 yaşındayken türkiyeye babası ile kesin dönüş yapan oyuncu burada ilk iş olarak türkçeyi öğrendi ve öğrenimini türkçe olarak devam ettirdi.Daha sonra İ.T.Ü. Gemi İnşaatı Mühendisliğini kazandı ve bitirdi.Ve son olarak sinema dünyası ile tanıstıktan sonra bir çok dizi ve film projelerinde ekranlara gelerek iyi bir hayran kitlesine ulaşmış bulunmakta.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Güneşin Kızları Dizisi,Güneşin Kızları izle- Sitemiz tamamen diziyle alakalı tanıtım yazıları yayınlamaktadır.Telif haklarını ihlal eden bir yazı hakkında Herhangi şikayet ve bildirim için lütfen mail atınız. Kısa bir sürede incelenip geri dönüş yapılarak ihlal edilen içerik kaldırılacaktır..İletişim : metekolikstyle@gmail.com Posts · Comments