5 Nisan 2015 Pazar

Güneşin Kızları Emre Kınay Kimdir Biyografisi

Yavaş yavaş yayındaki dizilerin sezon finali ve bazı dizilerinde bitmek üzere olduğu bu günlerde her gün yeni bir dizi haberi gündemimizdeki yerini alıyor.Adete kanalların bir biri ile yarışa girdiği en iyi diziyi kendi ekranlarında seyirciye sunmak için çaba sarf ettiği bu günlerde belkide seneye damgasını vuracak haber Kanal D  tarafından geldi.Güneşin Kızları  ismi ile ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosu bile şimdiden seyirciye sunulmuştur.Öyleki dizinin en çok dikkat çeken ve başrolünde olan oyuncu Emre Kınay dizinin daha çok popüler ve takip edilesi bir hale getirdiği söylenebilinir.
Güneşin Kızları Emre Kınay Kimdir?
Yakışıklı sanatçı 1970 İstanbul doğumludur.Oyuncu bir çok dizi ve sinema filmi ile seyirciyle buluşmustur.Ayrıca kendi kurduğu tiyatro topluluğu ile de tiyarto severler ile de buluşmaktadır.2004 senesinde ise en iyi başarılı oyuncu ödülü de bulunan oyuncu aynı zaman da sinema yönetmenliğide yapmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Güneşin Kızları Dizisi,Güneşin Kızları izle- Sitemiz tamamen diziyle alakalı tanıtım yazıları yayınlamaktadır.Telif haklarını ihlal eden bir yazı hakkında Herhangi şikayet ve bildirim için lütfen mail atınız. Kısa bir sürede incelenip geri dönüş yapılarak ihlal edilen içerik kaldırılacaktır..İletişim : metekolikstyle@gmail.com Posts · Comments